Logg inn

For innlogging til ditt verktøy.
 
Brukernavn
Passord
 

Nyheter på RSS

Du kan abonnere på våre
nyheter som RSS-feed.
 

Nyheter på e-post

Meld deg på for å motta nyheter fra oss på e-post.
 
E-post
 

Søk på våre sider

Søk på våre sider etter
relevant informasjon.
 
Søketekst
 
Vennligst vent...
      Drømmeleilighet i Puerto Rico til leie  

Finn reiserute

 

Om Puerto Rico

Kanariøyene er ett av de stedene i Europa det er mest stabilt klima. "Solkysten" er den sør/vestlige delen av Gran Canaria og her ligger blant annet Puerto Rico med fjellformasjoner som gjør er bakgrunnen for uttrykket "Når det regner på Gran Canaria er det fint vær i Puerto Rico".

I vinterhalvåret er en stor del av turistene Nordmenn og Skandinaver noe som gjør at du lett kan "møte naboen" både på godt og vondt. 

Her er hva APOLLO skriver om Puerto Rico:

Puerto Rico ligger akkurat der ravinen munner ut i havet, og landskapet er dramatisk med hotellene som klatrer oppover fjellskråningene som omgir dalføret ovenfor stranden. Fjellene gir ly for de nordlige vindene, mens piren beskytter stranden mot kjølige undervannstrømmer. 

Et ferieparadis for alle
Puerto Rico er en av Gran Canarias mest solsikre byer, men er også mye mer enn bare sol! Her er det meste tilrettelagt for en herlig ferie. Fine strender, en rekke hyggelige restauranter med spennende retter, bra shopping, mange sportsaktiviteter og et variert fornøyelsesliv. Et sjarmerende og perfekt ferieparadis for hele familien! 

Strandliv i Puerto Rico
Den fine, langgrunne sandstranden i Puerto Rico innbyr til mange deilige dager i solen. Den 400 meter lange stranden er også beskyttet av bølgebrytere, som gjør stranden ideell for barnefamilier og andre som trives med roligere sjø. Den vakre Amadores-stranden ligger bare 20 minutters spasertur unna, og mellom Arguineguin og Puerto Rico ligger Anfi Beach – en kunstig strand med kritthvit sand.

Møtested: havna
Den hyggelige havna er et naturlig samlingspunkt. På dagen kan man slå seg ned på en hyggelig kafé og iaktta båtene og folkemylderet. Fra piren går det båter til de pittoreske nabobyene Puerto de Mogán og Arguineguin. Kveldene tilbringer man gjerne på en hyggelig pub eller et diskotek. Søker du et større tilbud, ligger Playa del Inglés med sydkystens heftigste natteliv bare to mil østover.

Her kan du lese mer Apollos reiser til Gran Canaria.

 
Kontaktinfo:

Bjørn Arne Toldnes
Telefon: 41 449 449
E-post: bjorn[at]softdata.no


Adresse:

Åsv. 52, 7715 Steinkjer, Norway
Postadresse: Åsv. 52